POLISH

     Procesul de polishare al caroseriei este acel proces care elimină permanent defectele mici ale suprafeței lacului și redă strălucirea lacului caroseriei.
     Până ajungem la remedierea micilor defecte și la a avea din nou un luciu intens al vopselei avem de urmat cu strictețe câteva etape esențiale a procesului de polisare.

     Prima etapă, spălarea în detaliu a mașinii, a zonelor unde mizeria își face loc (mânere, chedere, carenaje, grile, embleme, etc) tocmai pentru a evita ca particulele de mizerie ajungă pe vopsea în timpul procesului de polisare. Tot în această etapă vom curăța în detaliu și jantele mașinii.

     După etapa spălării vom trece la etapa de decontaminare a suprafeței lacului mașinii.
     În această etapă vom înlătura în totalitate contaminanții lacului cum ar fi: bitumul, gudronul, rășină de la pomi sau particulele de fier care sar din plăcute și discuri.
     După ce am spălat bine mașina, am decontaminat-o cu atenție și am uscat-o cu grijă urmează o altă etapă esențială și anume degresarea lacului cu o soluție pe baza de alcool izopropilic pentru a obține o suprafață netedă și lipsită de orice contaminant.

     Abia după ce am încheiat cu succes etapele de mai sus începem etapa de polishare într-un singur pas a întregii caroserii, dar și a restul elementelor lucioase ale caroseriei.
     Această etapă de polisare va elimina permanent zgârieturile fine (pânză de păianjen și hologramele lacului), iar la final ne vom bucura de o mașina strălucitoare.

     Acest proces de polishare înlătura 60-70% din defectele prezente pe stratul de vopsea.

     După etapa de polishare v-a trebui spălăm din nou mașina pt a elimina tot praful creat în timpul etapei de polisare.

     După ce am spălat mașina din nou și am uscat-o cu grijă cu o suflată cu aer cald vom degresa mașina din nou cu o soluție pe bază de alcool izopropilic pt a ne asigura toate uleiurile și rezidurile pastei de polish au fost eliminate.