DETAILING COMPARTIMENT MOTOR

     Detailing-ul compartimentului motor înseamnă curățarea amănunțită a motorului, furtunelor, interiorul capotei și cam toate zonele accesibile de lângă motor.

     Această curățare începe prin curățarea frunzelor și a crenguțelor din zona ștergătoarelor, apoi pulverizăm degresant special pentru curățarea compartimentului motor, degresant care curată uleiul și grăsimile din compartimentul motor.

     După ce am pulverizat uniform soluția de curățare agităm murdăria cu o pensula de detailing, iar după ce ne-am asigurat atins toate zonele accesibile începem clătirea soluției.

     Noi clătim compartimentul motor cu abur fierbinte sub presiune pentru a nu provoca daune componentelor electrice din jurul motorului, dar și pt a elimina mult mai eficient toată murdăria.

     Am clătit foarte bine motorul și acum începem uscarea acestuia cu o suflantă cu aer cald, după ce am uscat bine cu aer cald ștergem cu o lavetă uscată din microfibră.

     La final pentru un aspect de nou și pentru ca tot ce înseamnă plastic și cauciuc fie curățat și hidratat aplicăm un dressing dedicat compartimentului motor.