ATELIER DE DETAILING AUTO VS. SPĂLĂTORIE AUTO

          Detailing-ul auto și spălătoria auto sunt două procese diferite pentru întreținerea și curățarea vehiculului dumneavoastră.
     
          Spălarea mașinii este un proces de bază care implică utilizarea șamponului auto, a apei și a unei perii de frecat pentru a îndepărta murdăria și contaminanții de pe exteriorul vehiculului dumneavoastră.
          Acesta este de obicei un proces rapid care poate fi făcut la o spălătorie auto locală sau chiar acasă cu un furtun.
     
          Detailing-ul auto, pe de altă parte, este un proces de curățare mai amănunțit și mai cuprinzător, care acoperă atât exteriorul, cât și interiorul vehiculului dumneavoastră.
          Include o spălare mai intensă, precum și o serie de alte sarcini de curățare și întreținere, cum ar fi polisharea, corecție lac, aplicarea protecției ceramice, aspirarea și tratarea suprafețelor din piele sau textil.
          Detailing-ul auto este de obicei realizată de tehnicieni profesioniști care au echipamente și produse specializate pentru curățarea și protejarea vehiculului dumneavoastră.
     
          În general, spălarea mașinii este o modalitate bună de a menține vehiculul dvs. un aspect prezentabil, în timp ce detalierea mașinii este un proces mai intens care poate ajuta la restabilirea aspectului vehiculului dvs. și la protejarea de deteriorare.
     
          În funcție de nevoile dvs. specifice și de starea vehiculului dvs., un atelier de detailing auto va poate recomanda serviciile de care are nevoie mașină dvs.