DETAILING MAȘINĂ NOUĂ

     De ce facem un detailing la o mașină nouă?

     Marea majoritate a oamenilor zicmașina mea este nouă nu am de ce îi fac un detailing”, dar nu este chiar așa.
     Prin detailing nu doar curățăm o mașină sau doar se polisheaza ci și aducem o protecție pentru toate materialele din și de pe mașină.

     Sunt foarte multe mașini noi care vin de pe transport ușor zgâriate, sub foliile de pe transport se inflitreaza apă împreună cu mizeria și apar pete pe suprafa lacului sau au chiar mici defecte din vopsirea în fabrică.

     Pentru a elimina aceste defecte, mașina va trece prin etapa unui pas de polish, local dacă este cazul se vor efectua mai mulți pași dacă defectele sunt mai grave, iar la final se va aplica o protecție ceramică ce va proteja mașina împotriva murdăriei, a contaminanților de pe drum și a micro zgarieturilor pe o perioada de la 8 luni până la 36 de luni în funcție de protecția ceramică aleasă.

     Se poate opta și pentru proctectii pentru plasticele exterioare,  jantele sau geamurile mașinii.
     În cazul plasticelor acestea își vor păstra intensitatea culorii pe o perioada mai lungă de timp, iar riscul de a se păta de la soluții chimice este aproape nul.

     Pentru geamurile mașinii nu doar vom avea un efect hidrofob care ne va da un plus de vizibilitate pe timpul vremii ploioase ci și vom proteja parbrizul împotriva microzgarieturilor făcute de ștergătoare.

     Deci mașina nu doar va fi protejată și fără defecte, aceasta își va menține aspectul de nou pe o perioada mai lungă de timp.

     Și pentru interiorul mașinii se pot aplica aceste procedee.
     Se aplică un dressing cu efect antistatic și hidrofob, care nu doar va menține intensitatea culorii ci și o va proteja, deci dacă vărsați o cafea în nouă dvs mașînă riscul de a crea pete este aproape 0.

     Se poate aplica spre exemplu și o protecția ceramică pe tapițeria din piele a mașinii.
     Beneficiile acesteia fiind rezistență la abraziuni ușoare, efect hidrofob, rezistență la transferul de culoare și o culoare puțin mai intensă.
     Deci pe o piele deschisă la culoare, blugii și restul hainelor care transferă culoarea pe pielea mașinii vor fi niște griji uitate, pielea se va curăța foarte ușor și astfel pielea din mașină va arăta ca nouă pentru încă cel puțin 12luni.

     Pentru tapițeria textilă se poate face o impermeabilizare.
     Acest procedeu va face în suprafață textilă nu mai fie posibilă inflitratia lichidelor.

     În concluzie, după efectuarea unui detailing interior și exterior al unei mașini noi nu avem doar o mașină protejată ci și o mașînă care arată mai bine decât în ziua livrării în showroom.