DETAILING INTERIOR

     Detailing-ul interior înseamnă curățarea și protejarea tuturor elementelor de la interioul mașinii inclusiv chederele ușilor, balamalele, portbagaj, compartiment roată de rezervă etc.

     Pentru o curățare mult mai bună se recomandă demontarea scaunelor și a banchetei.
     Indifierent dacă le-am demontant sau nu, începem cu o aspirare atentă a mochetei și împreună cu o pensulă și cu aspiratorul îndepărtăm praful de pe toate suprafețele de la interior.

     Mai departe vom folosi un APC și împreună cu o pensulă v-om curăța toate suprafețele din mașina (bord, volan, stâlpi, plafon, praguri, fete de uși, pedale, parasolare, chedere, covorașe etc.).

     După ce am încheiat interiorul mașinii, scaunele vor fi și ele curățate, împreună cu șinele acestora și tot în funcție de material se alege o protecție dedicată (impermeabilizare pentru materialul textil, pentru piele: hidratare, sealant sau protecție ceramică dedicată suprafețelor din piele).

     La final pe suprafețele din plastic sau cauciuc din interiorul mașinii aplicăm un dressing antistatic care aprofundează culoarea și protejează împotriva mizeriei și a razelor uv, iar pe chederele ușilor aplicăm un tratament special pentru cauciuc care previne îmbătrânirea lor.