PROCEDEUL DE CURĂȚARE A TAPIȚERIEI TEXTILE 

          Procedeul de curatare a tapiteriei din material textil este acel procedeu prin care se indeparteaza murdaria din suprafata textila, inlaturarea petelor din material, dar si eliminarea mirosurilor neplacute.

          Acest procedeu incepe prin demontarea scaunelor de pe masina pentru a putea curata in totalitate scaunele si banchetele, o aspirare amanuntita a scaunelor si bachetelor, iar dupa aceea in functie de tipul de material, culoare si gradul de murdarie alegem soluția de curățare și tipul de perie cu care vom lucra.

          Dupa ce am stropit scaunul cu solutie si l-am periat incepe procedeul de curățare cu injectie-extractie prin care vom extrage apa injectata impreuna cu detergentul si mizeria din textura materialului.
          Acest procedeu de injectie extractie este un procedeu care nu dauneaza in timp structurii scaunului deoarece aceste se umezeste doar la suprafata, iar apa nu ajunge la sctructura de rezistenta.

          Dupa ce am spalat si clatit bine scaunele acestea vor sta la uscat in afara autovehicului timp de 8-12 ore, dupa care acestea vor fi montate complet uscate in interiorul autovehicului.